Suradnja Sobočan interijera i Samsunga

49

Tvrtka Sobočan interijeri iz Murskog Središća, koja u svom proizvodnom portfelju ima i opremu za trgovine, na njemačkom sajmu ISH u Frankfurtu ostvarila je suradnju s kompanijom Samsung.

Naime, Sobočan interijeri i tvrtka SAMSUNG Chemical Europe Staron GmbH prezentirali su zajednički proizvod na ovom prestižnom sajmu koji je održan od 10. do 14. ožujka 2015. pod temom “Hoteli bez ograničenja”, dok je hrvatska tvrtka nastupala pod sloganom “Hotelska oprema inovativnog dizajna made by Sobočan interijeri d.o.o.”

Na sajmu je izložen inovativan i posebno dizajniran namještaj za hotelske sobe koji predstavlja raznolikost primjene materijala Samsung Staron (STARON Solid Surfaces), te spoj modernog dizajna, funkcionalnosti i vrhunske obrade materijala, a u sebi sadrži integrirana najnovija tehnološka rješenja u području multimedije prema individualnim željama hotelijera.

Sobočan interijeri d.o.o. je privatno poduzeće sa sjedištem u Murskom Središću. U vlasništvu je obitelji Sobočan te trenutno zapošljava 110 djelatnika, uključujući i tim stručnih, visokoobrazovanih inženjera za razvoj i proizvodnju.

Osnovna djelatnost poduzeća je proizvodnja namještaja i opreme. Koristeći najmoderniju tehnologiju i strojeve izrađuju proizvode visoke kvalitete.

Uređenjem i opremanjem svjetskih brendova u Hrvatskoj, poduzeće stječe reputaciju pouzdanog partnera te dobiva reference prvoklasnog proizvođača za opremanje prodajnih kapaciteta diljem Europe i šire (Intersport, Samsung, Modiana, Mercator, Pet centar, Adidas, Nike itd.).

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here