Zaključak kampanje Durex Connect

65

Durex Ready to TURN OFFNova Durexova aplikacija connect omogućuje našim telefonima da spavaju zajedno… kako bismo mogli i mi

Durex je danas otkrio posljednje poglavlje svoje kampanje Durex Connect predstavivši aplikaciju za pametne telefone koja nam pomaže da i mi spavamo zajedno, prije početka Sata planeta Zemlje.

Nakon dobro razrađene namještaljke prije tri tjedna u kojoj su najavljivali tehnološko otkriće koje bi moglo revolucionarizirati naše seksualne živote, u popularnom videu koji je pogledalo više od 40 milijuna ljudi, prikazane su reakcije parova opsjednutih tehnologijom na otkriće da je začudo u spavaćoj sobi bio potreban samo gumb za isključivanje.

Međutim, zbog prethodne međunarodne reakcije i zanimljivog istraživanja Sveučilišta Durham o opsesivnom utjecaju tehnologije na naše veze (tu pripada 40% ispitanika koji su priznali da se javljaju na telefon tijekom seksa), svjetski najpoznatiji brend koji se zalaže za siguran seks napravio je aplikaciju koja nudi jednostavno rješenje: sinkronizira naše telefone da spavaju zajedno kako bismo i mi to mogli.

Unkowa Ojo, direktor Global Brand Equityja iz Durexa, komentira: “Film The Durex Connect pratio je dobrovoljce na njihovu emotivnom i reflektivnom putovanju tijekom kojeg dolaze do spoznaje da su uistinu opsjednuti s tehnologijom u svojim vezama, a kampanja je to naglasila na globalnoj razini. Velik broj ljudi koji su posjetili Durexlabsove stranice, zajedno sa zanimljivim istraživanjem Sveučilišta Durham, zaista su otvorili naše oči u Durexu i mi smo se naposljetku odlučili na lansiranje aplikacije. Dok se približavamo Satu planeta Zemlje, u 20:30 do 21:30, 28. ožujka, pozivamo parove iz cijelog svijeta da otkriju ovu aplikaciju koja bi mogla zaista poboljšati naše seksualne živote.”

Durex Congratulations!Aplikacija Durex Connect je besplatna je na androidima te će biti ubrzo dostupna i na iOsu te predstavlja odličan način da sinkronizirate svoj telefon s partnerovim, tako da se nitko od vas ne može žaliti što niste ispunili obećanje o privrženoj vezi bez tehnologije.

U dogovoreno vrijeme ili spontano, jednostavno će maskirati ekran vašeg telefona i tako učinkovito staviti aparat u stanje mirovanja te ukloniti sve što vam odvraća pažnju.

“Durexova kampanja Connect velik je pokretač svjesnosti o potrebi da se ponovno povežemo te se nadamo kako će nadahnuti ljude da uistinu razmisle koliko nam je potrebno zaustaviti vrijeme i uživati u svijetu oko nas”, izjavila je Rachel Bloodworth, direktorica Public Engagementa na WWF-UK.

Sat planeta Zemlje” je simbolički prikaz potrebe za zaštitom našega planeta. Međutim, on predstavlja i nešto više – to je sat kada se svi možemo isključiti i ponovno se povezati sa stvarima koje su nam važne.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here