4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK počinje sutra u Križevcima

122

PIK Vrbovec je i ove godine sponzor najvećeg natjecanja za majstorice i majstore roštilja koji se bore za laskavu titulu najboljih i nagradu “Zlatni ćevap”.

roštiljanje uz pikU organizaciji 24sata i PIK-a, “4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK” posjetit će gotovo cijelu Hrvatsku: 24.04. petak, Križevci; 26.04. nedjelja, Umag; 01.05. petak, Zagreb; 09.05. subota, Zadar; 24.05. nedjelja, Kastav; 30.05. subota, Osijek; 13.06. subota, Knin; 21.06. nedjelja, Orahovica; 28.06. nedjelja, Zagreb

O najboljima će i ove godine odlučivati stručni gastro sud predvođen Brankom Ognjenovićem, akademikom kulinarstva, a zabave zasigurno neće nedostajati jer za bogati zabavni program jamče poznata televizijska lica Frano Ridjan i Martina Validžić.

Pozivamo vas da nam se pridružite u što većem broju i budete dio odlične atmosfere koju će dodatno zagrijati brojni koncerti s popularnim izvođačima, ali i zabavne društvene i nagradne igre.

Roštiljade su idealne za iskoristiti dan za uživanje s kolegama, obitelji i prijateljima. Osim što zaljubljenici u roštilj diljem Hrvatske mogu pokazati svoje umijeće, mogu se dobro i zabaviti.

Otvorenje sezone roštiljada održat će se u petak, 24. travnja u Križevcima s početkom u 12 sati na Trgu Antuna Nemčića, dok će se već tradicionalno finale roštiljade održati u nedjelju, 28. svibnja u Zagrebu s početkom u 14 sati te okupiti najbolje amatere u pripremi mesnih delicija s potpisom PIK-a.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here