Dukat Acidofil, Kiselo mlijeko i Kefir u novom ruhu

103

Dukat mliječni klasici_4Dukatovi mliječni klasici dobili novi izgled i dva nova člana obitelji: Kiselo mlijeko i Acidofil u bočici za konzumaciju u pokretu.

Dukatovi mliječni klasici – Acidofil, Kiselo mlijeko i Kefir ovog su proljeća dobili novo ruho, ali i dva nova člana obitelji: Kiselo mlijeko i Acidofil u bočici od 330 grama.

Zahvaljujući novom, praktičnom pakiranju, ljubitelji ovih mliječnih proizvoda u njima odsad mogu uživati u pokretu i izvan kuće.

Dukatovi su mliječni klasici prirodni, jednostavni, tradicionalni proizvodi i s razlogom imaju svoje mjesto u hladnjacima svih koji cijene prirodnost i vrhunsku kvalitetu.

Njihov je najstariji predstavnik Acidofil koji je, zahvaljujući acidofilnoj kulturi, blagog okusa i blagotvornog učinka na organizam. Dukatovo Kiselo mlijeko je zbog blage kiselosti prirodno osvježenje u svakoj prilici, dok lagana pjenušavost i jedinstveni reski okus Dukatovog Kefira oduševljava i najizbirljivija nepca. Ovaj se fermentirani mliječni napitak s autentičnom kefirnom kulturom i danas često naziva eliksirom života, a izvor je prirodne vitalnosti i svježine.

Mliječni klasici u novom ruhu dostupni su na prodajnim mjestima diljem zemlje.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here