Nikad veći interes za Dane komunikacija

33

dani komunikacijaDani komunikacija, nacionalni festival oglašavanja koji se do 19. travnja održavaju u hotelu Lone u Rovinju okupili su rekordan broj sudionika i potvrdili status središnjeg mjesta okupljanja marketinških profesionalaca iz Hrvatske i regije.

Više od 1500 sudionika očekuje bogat festivalski program uz gostovanja vrhunskih predavača Cannes Lions festivala i marketinških vizionara nekih od najpoznatijih svjetskih brendova.

Festivalski program je  započeo predavanjem “Creativity matters” predsjednika Uprave Cannes Lions festivala, Philipa Thomasa koji je govorio kreativnosti kao pokretačkoj snazi poslovanja zaslužnoj za mnoge pozitivne promjene i napredak u društvu.

Thomas je govorio i o odličnoj suradnji ova dva festivala te o važnost strukovnih festivala za industriju i njihovom utjecaju na promoviranje destinacije.

“Za Dane komunikacija ovo je rekordna godina po svim parametrima. Festival bilježi najveći interes sudionika, sponzora, medija, studenata do sada, rasprodan je hotel Lone i traži se karta više. No, vjerujem da to nije slučajno. Ove godine ponudili smo najkvalitetniji i najraznovrsniji konferencijski program u čemu nam je pomoglo partnerstvo s Cannes Lions festivalom. Ponosan sam što će neka od predavanja i radionica voditi i domaći stručnjaci što također predstavlja korak naprijed u kvaliteti sadržaja kojeg nudimo sudionicima”, istaknuo je Damir Ciglar, predsjednik Uprave HURA-e, suorganizator Dana komunikacija.

Program se nastavlja predavanjima nekih od najboljih predavača Cannes Lions i Eurobest festivala kao što su David Muhlenfeld, Per Nilson, Guy Abrahams dok su u subotu na rasporedu vizionari i lideri marketinške industrije David Shing, Till Diestel, Eka Rukola i Andre Nogueira te globalni brand direktor Adidasa Thomas van Schaik i Pete Blackshaw, globalni direktor digitalnog marketinga i društvenih medija za Nestle SA.

U natjecateljskom dijelu programa, u petak će se dodijeliti nagrade Effie za najučinkovitije kampanje u protekloj godini, a u subotu nagrade X i Mixx za najkreativnija ostvarenja u offline i online oglašavanju te nagrada za studente IdejaXica. Ove godine za te prestižne nagrade konkurira ukupno 212 kampanja i radova.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here