Od sada svoje pakete šaljite s kioska Tiska u svijet

113

Tisak paketNakon odličnih rezultata na nacionalnom tržištu, Tisak je predstavio novu uslugu – “S kioska Tiska u svijet” te sad svojim korisnicima nudi novu pogodnost – slanje paketa u bilo koju zemlju svijeta s bilo kojeg kioska Tiska.

S više od 1.000 kioska Tiska, koji se nalaze na svakom koraku, može se poslati paket u bilo koju zemlju svijeta uz dostavu na kućnu adresu primatelja.

Cijena ambalažne kutije uključena je u cijenu slanja paketa, što je još jedna od pogodnosti koju nudi ova usluga. Primjera radi, slanje paketa veličine S (200x200x150 mm) u zemlje regije – Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru ili Sloveniju – košta 95 kn, a slanje dokumenata 85 kn.

“Tisak paket usluga čini vrlo važan dio ukupnog poslovanja Tiska, koju koriste kako privatni tako i poslovni korisnici. U 2014. godini putem Tisak paket usluge poslano je više od pola milijuna paketa s kioska na kiosk, a uvođenjem novih pogodnosti u 2015. godini očekujemo daljnji rast.Osluškujući potrebe naših korisnika, odlučili smo uvesti novu uslugu – Tisak paket u svijet. Svjesni smo da su mnogim korisnicima cijena te broj i lokacija prodajnih mjesta, na kojima mogu poslati ili primiti svoj paket, izrazito važni čimbenici pri korištenju usluge i upravo time se Tisak paket vodi u svojem poslovanju”, ističe Dražen Kocijan, direktor Tiska

Tisak, kao vodeći nacionalni distributer, jedina je hrvatska distribucijska tvrtka koja 365 dana u godini u roku od 24 sata može dostaviti bilo koji proizvod na jedno od 1300 vlastitih maloprodajnih mjesta te 6800 prodajnih mjesta svojih partnera diljem Hrvatske, a od sada – i bilo gdje u svijetu.

Više informacija potražite web stranici

PROMO

 

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here