Point shopping center dočekao Dan planeta Zemlje koristeći zelenu energiju

97

point03Point shopping center počeo je dobivati svu električnu energiju iz obnovljivih izvora, čime se pridružio krugu vodećih hrvatskih kompanija koje su u proteklih nekoliko mjeseci pokazale društvenu odgovornost i brigu za očuvanjem okoliša odabirom jedinstvenog proizvoda HEP Opskrbe – ZelEn (zelena energija). 

ZelEn osigurava upotrebu električne energije dobivene isključivo iz obnovljivih izvora 26 certificiranih HEP-ovih hidroelektrana.

“Ponosni smo na činjenicu da Point shopping center trenutno jedini među hrvatskim trgovačkim centrima posjeduje certifikat ZelEn, kojim smo željeli dodatno naglasiti našu misiju društveno odgovornog poslovanja i održivosti razvoja te poslati jasnu poruku našim posjetiteljima o važnosti brige za okoliš u svakodnevnom životu, što nam je kao ‘zelenom’ kvartovskom centru iznimno važno”, izjavila je Renata Vidiček Števanja, voditeljica Point shopping center-a.

Izgrađen u skladu s važećim standardima održivosti, Point shopping center želi poslati pozitivan primjer zajednici i u sklopu obilježavanja Dana planeta Zemlje osvijestiti svoje posjetitelje o značaju odabira ekološki prihvatljivih i obnovljivih izvora električne energije, čijom se uporabom ostvaruje pozitivan ekološki učinak i smanjuje globalno onečišćenje.

Sva sredstva prikupljena prodajom proizvoda ZelEn, HEP će koristiti isključivo za financiranje projekata iz područja obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti, i to za potrebe socijalno osjetljivih kategorija korisnika usluga javnog sektora, kao što su dječji domovi, domovi umirovljenika, bolnice, vrtići, škole i slično.

Point shopping center u zagrebačkom naselju Vrbani prvi je trgovački centar osmišljen prema potrebama susjedstva. Centralna je točka okupljanja, kupovine, zabave i opuštanja stanovnika zapadnog dijela Zagreba.

Point je građen u skladu s najnovijim standardima održivosti, moderne arhitekture i inovativnih prostora te kontinuirano upotpunjuje i obogaćuje svoju ponudu modernim trgovinama i ponudom brendova, čime ujedno obogaćuje i ponudu zapadnog dijela Zagreba.

Više informacija o centru dostupno je na web stranici

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here