6. Kontroling Konferencija: Planiranje, analiziranje i izvještavanje

28

Ovogodišnji 6. susret kontrolera održat će se u srijedu 10.06.2015. u hotelu Esplanade Zagreb.

kontrolingZa kvalitetno određivanje i planiranje poslovnih ciljeva potrebno je na kvalitetan način ocijeniti potrebe tržišta, uzeti u obzir mogućnosti poduzeća da zadovolji iste, kao i suvremene trendove, ali i alternativno uspostavljanje moguće drugačijeg od postojećeg, tj. inovativnog, poslovnog modela poslovanja.

U navedenome od pomoći mogu biti suvremeni i inovativni pristupi u poslovnom planiranju.

Planiranje samo za sebe nema smisla, ako ne podupire upravljačke procese u poduzeću, i ako se ne analiziraju rezultati ostvarenja, uspoređuju s planiranim, prognoziranim odnosno veličinama prethodnih razdoblja, a onda na temelju relevantnih odstupanja i poduzimaju odgovarajuće aktivnosti s krajnjim ciljem unapređenja poslovanja poduzeća te stvaranja dodane vrijednosti.

Primjena suvremenih standarda za izradu poslovnih izvještaja i prezentacija omogućavaju učinkovito i efikasno poslovno izvještavanje, čime se osigurava transparentnost poslovnih rezultata, a onda posljedično i bolje upravljanje poslovnim rezultatom poduzeća.

Cilj ove konferencije je na temelju rezultata empirijskog istraživanja te izlaganja renomiranih stručnjaka iz poslovne prakse dati praktične preporuke, kako bi se poboljšala postojeća razina kvalitete planiranja, analiziranja i izvještavanja u poduzećima.

Rane prijave na 6. Kontroling konferenciju traju do 21.05.2015. godine, a koje omogućuju popust od 10 posto. Dodatan pak popust od 10 posto ostvaruju svi čitatelji portala Ja TRGOVAC koji u svojoj prijavi prilože link ove objave.

Detalje o konferenciji možete pronaći na internet stranici

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here