Billa d.o.o. dobila priznanje za Najbolju HR praksu

52

BillaNa konferenciji HR Days koja okuplja stručnjake iz područja ljudskih potencijala, 19. i 20. ožujka 2015., dodijeljena su priznanja za Najbolje HR prakse koje su obilježile 2014. godinu.

Prvo mjesto za Najbolju HR praksu u 2014. godini osvojila je Billa d.o.o. za praksu “B Best – program školovanja (budućih) voditelja prodavaonica”.

Nagrada za Najbolju HR praksu u 2014. godini priznanje je za predan i planski rad Bille, timova i pojedinaca te za izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima.

Program “B Best program Bille za školovanje budućih voditelja prodavaonica” je razvijan sedam mjeseci lokalno, isključivo internim snagama, strukturirano, sveobuhvatno, prema jasno definiranim stručnim i osobnim kompetencijama te jasnim razvojnim standardima program je mobilizirao i uključio sve razine i odjele ključne za suradnju i funkcioniranje prodaje program je direktno utjecao na podizanje rezultata Billa supermarketa

Izbor Najboljih HR praksi provodi portal MojPosao uz stručnog partnera tvrtku Selectio već petu godinu zaredom. Ove godine za izbor je prijavljeno jedanaest projekata deset tvrtki, a stručna komisija odabrala je tri najbolje.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here