Masterchef kulinarska čarolija u Super Konzumu u Zagrebu

76

Frano Domitrovic, Zvjezdana Bukić i DArio ŽmikićPosjetitelji Konzuma uživali u rižotu s kozicama i šampinjonima po receptu Masterchef natjecatelja.  

Kupci i posjetitelji Super Konzuma na Črnomercu u Zagrebu, imali su prilike uživo pratiti stvaranje kulinarskih specijaliteta popularnih natjecatelja Masterchef showa – Zvjezdane Bukić i Daria Žmikića.

Uz asistenciju direktora marketinga Konzuma, Josipa Grgića, Zvjezdana i Dario pripremali su Masterchef jelo tjedna – rižoto s kozicama i šampinjonima.

“Drago nam je da smo dio atmosfere popularnog Masterchefa mogli uživo prenijeti i našim kupcima i posjetiteljima. Zvjezdana i Dario zaista su se pokazali kao vrhunski majstori kuhinje, a ujedno su i svim posjetiteljima Konzuma pokazali kako i oni mogu vrlo lako postati šefovi svoje kuhinje, uz nekoliko praktičnih savjeta”, izjavio je Josip Grgić, direktor marketinga Konzuma.

Posjetitelji su tako imali prilike doživjeti Masterchef atmosferu u Konzum prodavaonici, ali i naučiti nekoliko jednostavnih trikova za pripremu ovog ukusnog i laganog jela.

Recept za rižoto s kozicama i šampinjonima, koji je oduševio posjetitelje Super Konzuma Črnomerec u Zagrebu, nalazi se u aktualnom katalogu Konzuma i na web stranici www.konzum.hr

Sve namirnice korištene za pripremu jela, dostupne su po posebnim akcijskim cijenama u Konzumu, a za one koji imaju manje vremena ovo zanimljivo i inovativno jelo mogu pronaći u gastro ponudi gotovih jela u Konzumu.

PROMO

 

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here