Postani sljedeći MasterCard Masters of Code pobjednik

49

MasterCard Masters of CodeOd 11. do 12. lipnja u Tel Avivu se održava Masters of Code hackathon  na koji se mogu prijaviti i hrvatski timovi.

Kompanija MasterCard u potrazi je za najboljim svjetskim developerima. MasterCard je organizator svjetskog natjecanja po imenu Masters of Code.

Središnja svečanost održati 5. i 6. prosinca u Silicijskoj dolini, gdje će se natjecati deset najboljih regionalnih developerskih timova iz cijelog svijeta.

Ovo natjecanje odnosno hackathon održat će se 11. i 12. lipnja u Tel Avivu, u Izraelu, gdje se mogu natjecati i hrvatski timovi.

Uz titulu MasterCard Masters of Code pobjednika, glavna nagrada uključuje i 100.000 američkih dolara za razvijanje inovacija kao i dvotjedni posjet inkubatoru MasterCard Start Path™ u Dublinu.

Pobjednicima se nudi i alternativni program Dublinu koji uključuje šestomjesečno mentorstvo od strane izvršnog člana tima MasterCard Open API i besplatno procesuiranje transakcija u vrijednosti od 250.000 dolara koje omogućuje kompanija Simplify Commerce.

Pobjednički tim iz svake regije osvojit će besplatno putovanje u Silicijsku dolinu kako bi se imao prilike natjecati u velikom finalu hackathona Masters of Code, gdje će se, između ostalog, družiti s vodećim ljudima kompanije MasterCard. Svaki član drugoplasiranih regionalnih timova osvojit će 500 dolara na MasterCard poklon kartici.

Sudionici regionalnih hackathona će dobiti pristup otvorenom MasterPass API-ju kako bi ga mogli koristiti i integrirati s drugim API-jevima. Peteročlanim timovima bit će omogućeno korištenje open source kodova, no timovi će većinu posla morati napraviti za vrijeme trajanja natjecanja, a prethodno razvijena rješenja neće biti dopuštena.

Timovi će u roku od dvije minute morati prezentirati svoja rješenja sucima nakon čega će imati na raspolaganju još jednu minutu za pitanja i odgovore. Kompletno suđenje moći će se pratiti na stranici www.hackathon.io, a timovi mogu osvojiti po 25 bodova za svaki od sljedećih kriterija: utjecaj, dizajn, kreativnost, jednostavnost i korištenje MasterCard API-ja.

Za dodatne informacije o tome kako se uključiti u Masters of Code hackathon posjetite stranicu  i stranicu natjecanja u Tel Avivu

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here