Tomislav Smolčec novi direktor prodaje i pridruženi član Uprave Metro Cash & Carry Hrvatska

78

Tomislav SmolčecTomislav Smolčec imenovan je direktorom prodaje te pridruženim članom Uprave zaduženim za prodajne kanale tvrtke Metro Cash & Carryja Hrvatska.

Na novoj će funkciji biti odgovoran za daljnji razvoj i provedbu strategije u svim prodajnim kanalima kompanije.

“Iznimno mi je zadovoljstvo pridružiti se timu Metro Cash & Carry Hrvatska. Svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem stečenim u sektoru prodaje želim doprinijeti uspješnom poslovanju i razvoju prodajne mreže Metro-a. Veselim se novim poslovnim izazovima i radu u kompaniji koja se, tijekom više od 50 godina poslovanja, dokazala kao međunarodni lider u veleprodaji”, izjavio je Tomislav Smolčec.

Tomislav Smolčec u Metro dolazi s pozicije Izvršnog direktora poslovnog područja prodaje u kompaniji Jamnica d.d., gdje je bio zadužen za organizaciju i implementaciju svih prodajnih odjela i njihovih strategija, pregovaranje, definiranje cijena, asortimana i prodajni dio brand strategije za Hrvatsku i regiju.

Nakon stečene diplome na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, Tomislav je svoju karijeru započeo u Jamnici kao asistent u prodaji.

Tijekom sedamnaest godina provedenih u toj kompaniji Tomislav se usavršavao u području prodaje te je od asistenta ubrzo promoviran na mjesto Voditelja prodaje, a kasnije i na mjesto Direktora distribucijskog centra, Direktora prodaje za Hrvatsku te u konačnici na mjesto Izvršnog direktora poslovnog područja prodaje.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here