Portal Ja TRGOVAC vodi vas na seminar “Marketing strategija za mala i srednja poduzeća”

26

marketing-strategyZnate li tko je Jason Bourne? Postoji velika šansa da ste vi poduzetnički Jason Bourne… Ovaj seminar će otkriti Vaš poduzetnički identitet kojeg možda niste ni svjesni.

Ako nikad niste učili kako se radi konkretna marketinška strategija vašeg brenda, definiraju ključne usluge, na jednostavan način analizira konkurencija i odabiru najprofitabilniji marketinški kanali, ovaj seminar je prava prilika za Vas.

Predavač na seminaru biti će Dalibor Šumiga, specijalist je za bihevioralni i gerila marketing i osnivač prve hrvatske agencije za bihevioralni marketing – Promosapiens.

Seminar je namjenjen svim poduzetnicima koji vode vlastit biznis, voditeljima marketinga i svim osobama koje žele naučiti kako se postavlja marketinška strategija biznisa na jednostavan i efikasan način.

Portal Ja TRGOVAC nagrađuje jednog sretnog dobitnika s besplatnom kotizacijom za ovaj seminar koji će se održati u srijedu, 1. srpnja, u hotelu Sheraton.

Sve što trebate napraviti je poslati vaše podatke (ime i prezime, broj mobilnog telefona i email) na redakcija@jatrgovac.hr

Ime sretnog dobitnika objaviti ćemo u petak, 26. lipnja, na stranicama portala i na Facebook stranici

Izvučen je dobitnik kotizacije za seminar, a njegovo cijenjeno ime je Ivan Blažur.

Čestitamo sretnom dobitniku!

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here