Davor Kršul novi direktor poslovanja Visa Europe u Hrvatskoj

74

krsul davorPrije dolaska u Visa Europe, Davor Kršul je bio na poziciji starijeg stručnjaka za kartično poslovanje u Hypo Alpe-Adria Grupi sa sjedištem u Austriji.

Davor Kršul imenovan je novim direktorom poslovanja Visa Europe u Hrvatskoj, a na poziciju dolazi s bogatim iskustvom u kartičnom poslovanju, priopćili su iz Vise.

Kršul je Karijeru u domaćoj franšizi American Expressa, gdje je u 20 godina obnašao različite funkcije vodeći poslove naplate, odnose s trgovcima, razvoj poslovanja, razvoj proizvoda, te marketing i programe vjernosti.

Nakon uspješne karijere u Hrvatskoj, nastavio je stjecati i međunarodno iskustvo u kartičnom poslovanju. Tako je kao kartični manager za međunarodne banke grupe Intesa Sanpaolo u Milanu, izravno bio uključen u uspostavljanje Intesa Sanpaolo Card Product Factory u Zagrebu gdje je preuzeo poziciju izvršnog direktora za prodaju i marketing.

Prije prelaska u Visa Europe, Davor Kršul bio je na poziciji starijeg stručnjaka za kartično poslovanje u Hypo Alpe-Adria Grupi sa sjedištem u Austriji, gdje je upravljao međunarodnim kartičnim portfeljem i implementacijom kartične strategije grupe.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here