Lidl: Jedna zemlja jedna cijena

87

Lidl Hrvatska_Jedna zemlja, jedna cijenaNakon današnjih događanja koja su se odnosila na konkurentski trgovački lanac, Lidl je dao svoju viziju poslovanja, a priopćenje prenosimo u cijelosti.

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, pokazao je kako slogan “Više za vas” pod kojim posluje vrijedi kao temeljno načelo tvrtke.

U svih 86 trgovina u Hrvatskoj, Lidl svojim kupcima jamči iste cijene.

Kako bi kupci diljem Hrvatske uživali u kvaliteti po povoljnim cijenama jednako, Lidl posluje poštujući načelo da za cijelu Hrvatsku vrijedi jedna cijena.

Jeste li znali da je cijena proizvoda u svim Lidlovim trgovinama ista? Odlazite li u kupnju u Lidlu u Đakovu ili pak na Braču, bez obzira jeste li kod kuće, na godišnjem odmoru ili na putovanju, vama najbliži Lidl ima iste cijene istih artikala na području cijele Hrvatske, neovisno o transportnim troškovima.

Prepoznatljive Lidlove trgovine danas se nalaze u svakom dijelu Lijepe Naše, od Osijeka do Zagreba, od Pule do Dubrovnika. Lidlov cilj je svojim kupcima ponuditi kvalitetne proizvode široke potrošnje po povoljnim cijenama te kupnju učiniti što jednostavnijom i ugodnijom.

Temeljno načelo Lidla i ključ uspjeha jest jednostavnost prema kojoj se ravna cjelokupno poslovanje. Ovaj trgovački lanac dobitnik je mnogih priznanja i nagrada za ostvarenja na hrvatskom tržištu, čime kupci potvrđuju snagu brenda Lidl Hrvatska. Zahvaljujući jednakom pristupu svim kupcima na području cijele Hrvatske, kao i ljubaznosti Lidlovih zaposlenika, Lidl je stekao popularnost među kupcima diljem zemlje.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here