Plidenta HealthCare dobila potvrdu “Izvorno hrvatsko”

plidentaNove Plidenta Healthcare paste za zube dobile su još jedno važno priznanje inovativnosti i originalnosti proizvoda – potvrdu “Izvorno hrvatsko”, koju Hrvatska gospodarska komora dodjeljuje samo autohtonim i jedinstvenim hrvatskim proizvodima natprosječne kvalitete, koji uključuju značajke hrvatske tradicije, razvojno-istraživačkog rada te inovacije i invencije.

Da bi zaslužile znak “Izvorno hrvatsko”, Plidente Healthcare su prošle niz rigoroznih kontrola i testiranja kojim se provjeravala dokumentacija, certifikati, norme i ostale značajke novih proizvoda, kao što su visoka vrijednost i ekološka prihvatljivost materijala, funkcionalnost, uporabna vrijednost, prepoznatljivost, suvremeni dizajn i dugotrajnost.

Znak “Izvorno hrvatsko” kupcu je jamstvo da je riječ o proizvodima koji jamačno predstavljaju sam vrh svjetske ponude u svojoj klasi.

Osim Plidenti HealthCare znak “Izvorno hrvatsko” od prije ima i naša kultna Plidenta Herbal. Vrijedno priznanje dobila je i nova Plidenta Magic Clean koju je ‘Savjet za kvalitetu HGK’ uvrstio u popis proizvoda sa znakom “Hrvatska kvaliteta”.

Plidente su jedine zubne paste u Hrvatskoj među samo 89 hrvatskih proizvoda koji imaju pravo isticanja znaka “Izvorno hrvatsko”. Nakon što su Plidente dobile znak kvalitete Qudal, kao apsolutno najkvalitetnije zubne paste na hrvatskom tržištu prema mišljenju korisnika te preporuku Hrvatske komore dentalne medicine, vodeće strukovne zajednice stomatologa u zemlji, ovo je u kratkom roku treća veliko priznanje kvaliteti i inovativnosti Plidente ove godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *