Predstavljena velika koncertna turneja Jägermeister Adriatic Tour 2015.

97

JAT 15 predstavljanje_Davor GobacOvogodišnji Adriatic Tour okuplja najjača glazbena imena do sada pa će tako nastupiti Urban&4, TBF, Vatra, Ljetno kino i Rambo Amadeus   

U kultnoj Kavani Palainovka pod voditeljskom palicom Ive Šulentić sinoć je predstavljen Jägermeister Adriatic Tour 2015., jedna od najpoznatijih i najdugovječnijih ljetnih koncertnih turneja u Hrvatskoj.

Zahvaljujući najpoznatijem biljnom likeru na svijetu, u 8 hrvatskih gradova na jadranskoj obali brojni posjetitelji moći će besplatno uživati u vrhunskim glazbenim poslasticama koje će im priuštiti Urban&4, TBF, Vatra, Ljetno kino i Rambo Amadeus.

U sklopu 14. izdanja Jägermeister Adriatic Toura eminentna glazbena imena, u razdoblju od 18. srpnja do 13. kolovoza, posjetit će Poreč, Crikvenicu, Krk, Split, Zadar, Vodice, Šibenik i Bol.

Tijekom predstavljanja Ivan Dečak, pjevač i frontmen grupe Vatra obratio se putem posebne video poruke: „Jägermeister Adriatic Tour je kroz godine postao sinonim za dobru ljetnu svirku i odlične koncerte.

Zato nam je jako drago da smo dobili mogućnost uključiti se i biti dijelom ovogodišnje turneje uz ostale odlične izvođače. Dat ćemo kao i uvijek sve od sebe da u Vodicama odradimo odličan koncert i zabavimo, nadam se, brojnu publiku koja će se tamo okupiti“.

Kako bi na najbolji način dočarao atmosferu koja vlada na Adriatic Touru poseban gost bio je Davor Gobac, koji je sa svojim legendarnim Psihomodo popom nastupio lani i oduševio brojnu publiku u Zadru, Vodicama i Trogiru. U svom je stilu izjavio: “Moram priznati da nisam znao kakva nas ekipa očekuje na Adriatic Touru i kako briju. Nakon svega mogu reći da je stvarno bilo super, baš smo se zabavili. Ljudi su u sva tri grada sjajno reagirali, bila je odlična vibra, čak su i strani turisti skakali premda mislim da nisu razumjeli što pjevam. Svojim kolegama koji ove godine sviraju mogu samo reći da je Adriatic Tour odlična priča i da neće požaliti što sviraju.”

Nakon završetka službenog dijela, predstavnici medija, i ostali uzvanici uživali su u odličnom setu DJ-a Pilla Jacksona koji će biti resident ovogodišnjeg Jägermeister Adriatic Toura.

Među gostima su bile i osobe iz javnog života pa su tako u ledeno hladnom Jägermeisteru i osvježavajućim koktelima s potpisom Jelena uživale i TV voditeljice Nevena Rendeli i Ana Radišić, modna dizajnerica Anamarija Brkić (A’marie) te poznati fitness trener Radovan Stošić.

Kao i proteklih godina Jägermeister Adriatic Tour podrazumijeva koncerte na otvorenom na atraktivnim lokacijama praćene bogatom scenografijom, scenskom rasvjetom, atraktivnim hostesama i raznim dodatnim sadržajima.

Adriatic Tour 14_2Tako će Tour svojim nastupom 18. srpnja, na rivi u Poreču, otvoriti Urban & 4. Ovaj popularni rock sastav na čelu s Damirom Urbanom, koji fanove diljem Hrvatske oduševljava skoro 20 godina, nastupit će i 8. kolovoza u Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku.

Svi ljubitelji popularnog splitskog hip-hop sastava TBF, koji je u 25 godina rada i izvan granica Hrvatske prepoznatljiv po svom jedinstvenom glazbenom izričaju, imat će ga priliku čuti 24. kolovoza u Crikvenici na Trgu Stjepana Radića te 25. kolovoza na rivi u gradu Krku.

Nakon nastupa crnogorskog rokera Ramba Amadeusa, 31. srpnja u klubu Judino drvo u Splitu, turneja seli u Zadar gdje 1. kolovoza na Trgu Pet bunara svira posljednjih godina jako popularni trio Ljetno kino.

Njegov je osnivač Max Juričić, poznati glazbenik koji je u svojoj dugogodišnjoj karijeri svirao u legendarnim bendovima poput Azre, Filma i Vještica.

Sljedeća postaja na kojoj će se zaustaviti Jägermeister Adriatic Tour je vodička riva, koju će 7. kolovoza rasplesati Ivan Dečak i grupa Vatra. Ljetno kino će imati čast zatvoriti ovogodišnju turneju svojim nastupom 13. kolovoza u Bolu na Braču.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here