Tonka mlijeko i mliječni proizvodi dobili Superior Award certifikat

178

tonka mlijeko_1Kvalitetu i izvornost naših proizvoda potvrđuje znak “Mlijeko hrvatskih farmi”, a odnedavno i certifikat Superior Award. Prema mišljenju, prijedlogu i glasovanju hrvatskih potrošača, Tonka mlijeko i mliječni proizvodi izabrani su među vodećim robnim markama u Hrvatskoj za 2015./2016. godinu.

Svoju kvalitetu na tržištu prepoznali su sami potrošači, dodijelivši Tonki znak “Superior Award Product” i “Superior Award Quality”.

Superior Award istraživanje, čiji je cilj prepoznavanje onih marki na tržištu koje ostvaruju više od ostalih, provodi se primjenjujući metodologiju Purchase Behaviour Modelling u 110 zemalja svijeta koristeći naprednu metodologiju modeliranja ponašanja potrošača prilikom odluke o kupnji, odabirući pri tome najbolje od najboljeg.

Online paneli su pažljivo smišljeni i raščlanjeni, kako bi što vjernije predstavljali bazu potrošača na pojedinim tržištima i regijama. Superior Award mjeri utjecaj na odluku o odabiru na osnovu kriterija iznimne kvalitete, servisa, dizajna, tehničke izvedbe, emocionalne privlačnosti i utjecaja na okoliš.

TonkaOsim toga, ponosni smo što su Tonka mliječni proizvodi na obljetnici 10. godišnjice udruge Hrvatskih malih mljekara, dana 19.06. u slavonskoj Pleternici u sklopu Dana hrvatskih sireva, osvojili dvije zlatne medalje za kvalitetu proizvoda (Vrhnje za kuhanje i Vrhnje za šlag) te srebrnu medalju za Čokoladno mlijeko.

Na čelu ocjenjivačkog stručnog tima je Zavod za mljekarstvo Agronomskog fakulteta u Zagrebu, s prof. dr. sc. Jasminom Havranek, što samo potvrđuje dugotrajnu opredijeljenost PIK-a na kvalitetu proizvoda i zadovoljstvo potrošača.

PIK ima dugu tradiciju proizvodnje mlijeka, od 1941., te jedini u Primorsko-goranskoj županiji prerađujemo mlijeko i mliječne proizvode. Opremljeni smo vlastitim kemijskim i mikrobiološkim laboratorijem u svrhu praćenja kvalitete i zdravstvene ispravnosti mlijeka i mliječnih proizvoda, prema visokim ISO standardima.

Budući da otkupljujemo i prerađujemo isključivo mlijeko od hrvatskih proizvođača iz Gorskoga kotara, Istre i Like, vrlo teško je konkurirati s cijenom mlijeka koje dolazi iz uvoza. Unatoč tim izazovima, veoma držimo do hrvatskog proizvoda i autohtone, domaće sirovine te ćemo i dalje ulagati u lokalnu proizvodnju i razvijati prepoznatljive riječke brandove.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here