Trgovački lanac Tommy jača svoju poziciju na hrvatskom tržištu

105

tommy MarinaTommy je u posljednja dva mjeseca otvorio tri nove prodavaonice te sada ukupno ima 188 prodavaonica različitih tipova, od marketa do hipermarketa.

Posjetitelji od sada mogu pronaći sve nužno za svakodnevnu potrošnju u hipermarketima na Rabu i u Ninu i supermarketu u Marini.

Sve su poslovnice uređene u skladu s najnovijim maloprodajnim standardima i nude bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih artikala.

Hipermarketi površine 1800  m2 (Rab) i 2100 m2 (Nin) nude asortiman od 20.000 različitih proizvoda, među kojima svatko može pronaći nešto u skladu sa svojim potrebama i željama.

Poseban je naglasak stavljen na odjele svježeg mesa, voća i povrća, kao i pekarnicu sa svježe pečenim kruhom i pecivima. Svakako je potrebno spomenuti i odjel gastronomije s velikim izborom gotovih toplih jela. U svim prodavaonicama, pa tako i u supermarketu površine 600 m2, očekuje vas kvalitetna, brza i cjelovita usluga.

Na sam dan otvorenja prodavaonica, Tommy je organizirao razne pogodnosti za kupce i cjelodnevni prigodni program. Naime, za posjetitelje su pripremljene razne promocije, degustacije i posebne akcijske cijene, dok je za najmlađe i najveselije posjetitelje Tommy osigurao prigodne poklone i balone.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here