Završila velika Ledo Quattro nagradna igra

22

ledo nagradna igraIzvučeni su dobitnici zadnjeg vala velike Ledo Quattro nagradne igre koja je trajala od 27.4. do 30.6.2015., a u kojoj su sudjelovali svi koji su uživali u okusima Quattro sladoleda.

Uvjet za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri bio je sakupiti i poslati dvije naljepnice s poklopca Quattro sladoleda, a broj pristiglih kuverti nadmašio je sva očekivanja.

Ledo Quattro sladoledi nagrađivali su kupce u četiri vala te podijelili ukupno četiri obiteljska ljetovanja za dvije osobe na Jadranu, 4 Sony LCD televizora, 8 Bosch sokovnika, 8 Bosch štapnih miksera, 8 Canon IXUS 160 fotoaparata s Canon Selphy pisačem za izradu fotografija i 128 Quattro ručnika i majica.

U posljednjem izvlačenju najsretnija je bila Irena Matoković iz Osijeka koja je osvojila ljetovanje u hotelu Bluesun Borak u Bolu na Braču, koje će zasigurno uljepšati neodoljivi okusi Ledo Quattro sladoleda.

Ovom prilikom Ledo Quattro zahvaljuje svima koji su sudjelovali u ovogodišnjoj velikoj nagradnoj igri, a svim Quattroljupcima želi veselo i nezaboravno ljeto uz Ledo sladolede.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here