Nagradna igra “Kao ti”: Kraš uručio petu Toyotu Aygo

Nitko ne nagraduje kao Kras - urucen peti automobilZavršen je 5. krug Kraševe nagradne igre “Kao ti”. Velika nagradna igra traje sve do kraja 2015. u ukupno 10 krugova u kojima Kraš nagrađuje velik broj vjernih kupaca.

Na polovici Kraševe velike nagradne igre “Kao ti” izvučena je peta dobitnica Toyote Aygo – Kristina Šetka iz Ploča.

Kraševu sretnu dobitnicu jako je iznenadio i razveselio ovaj dobitak, a svoju veliku sreću podijelit će s obitelji, pogotovo sa sestrom koja je dijelom zaslužna za ove dobre vijesti i koja joj je donijela sreću. Glavnu nagradu je preuzela u društvu oca koji će također imati priliku voziti novi auto.

Uz dobitnicu glavne nagrade, izvučeno je još više od 50 sretnih dobitnika vrijednih nagrada – 3 Samsung Galaxy tableta i 50 slatkih Kraš paketa. Nakon završetka petog kruga nagradne igre, ljubitelje Kraševih proizvoda očekuje još pet krugova, sve do kraja 2015.

Upravo je u tijeku šesti krug nagradne igre, a nove sretne dobitnike saznat ćemo 1.9.2015., kada će se održati sljedeće izvlačenje. Sve što je potrebno napraviti za sudjelovanje jest na Kraševu adresu poslati pet različitih bar kodova s bilo kojeg Kraševog proizvoda.

Uživajte u Kraševim slatkim zalogajima i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri jer možda baš vas očekuje glavna nagrada ili neke od ostalih vrijednih nagrada.

Popis svih dosadašnjih Kraševih sretnih dobitnika možete provjeriti na linku

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *