Nagradna igra “Kao ti”: Kraš uručio petu Toyotu Aygo

147

Nitko ne nagraduje kao Kras - urucen peti automobilZavršen je 5. krug Kraševe nagradne igre “Kao ti”. Velika nagradna igra traje sve do kraja 2015. u ukupno 10 krugova u kojima Kraš nagrađuje velik broj vjernih kupaca.

Na polovici Kraševe velike nagradne igre “Kao ti” izvučena je peta dobitnica Toyote Aygo – Kristina Šetka iz Ploča.

Kraševu sretnu dobitnicu jako je iznenadio i razveselio ovaj dobitak, a svoju veliku sreću podijelit će s obitelji, pogotovo sa sestrom koja je dijelom zaslužna za ove dobre vijesti i koja joj je donijela sreću. Glavnu nagradu je preuzela u društvu oca koji će također imati priliku voziti novi auto.

Uz dobitnicu glavne nagrade, izvučeno je još više od 50 sretnih dobitnika vrijednih nagrada – 3 Samsung Galaxy tableta i 50 slatkih Kraš paketa. Nakon završetka petog kruga nagradne igre, ljubitelje Kraševih proizvoda očekuje još pet krugova, sve do kraja 2015.

Upravo je u tijeku šesti krug nagradne igre, a nove sretne dobitnike saznat ćemo 1.9.2015., kada će se održati sljedeće izvlačenje. Sve što je potrebno napraviti za sudjelovanje jest na Kraševu adresu poslati pet različitih bar kodova s bilo kojeg Kraševog proizvoda.

Uživajte u Kraševim slatkim zalogajima i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri jer možda baš vas očekuje glavna nagrada ili neke od ostalih vrijednih nagrada.

Popis svih dosadašnjih Kraševih sretnih dobitnika možete provjeriti na linku

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here