Nova linija dm-ove marke prirodne kozmetike

601

Alverde kreme za lice i oci (2)Tvrtka dm proširila je asortiman robne marke alverde novom linijom proizvoda za njegu lica s Bachovim cvjetnim kapima koja je od 27.7.2015. dostupna u dm prodavaonicama.

Inovativnu liniju alverde proizvoda čine dnevna krema, noćna krema te krema za područje oko očiju namijenjene ženama starijim od 30 s normalnom do suhom kožom. Svi proizvodi sadrže ekstrakte različitog cvijeća, odnosno jednu od 38 različitih kompozicija Bachovih biljnih pripravaka.

U hidratantnoj kremi nalazi se kompozicija brijesta, jednogodišnje treskavice, japanske gencijane i ariša. U regenerativnoj noćnoj kremi krije se opuštajuća cvjetna mješavina graba, masline, divlje zobi i brijesta. Maslina, kičica, hrast, grab te suncokretovo i maslinovo ulje čudesna su kombinacija za kremu za područje oko očiju koja pomaže u smanjivanju tamnih podočnjaka i umanjuju znakove umora.

Uz Bachove cvjetne kapi, svi sastojci proizvoda nove linije su iz kontroliranog ekološkog uzgoja te nose oznaku “vegan” koja jamči da u proizvodnji nisu korišteni sastojci životinjskog podrijetla te da nisu testirani na životinjama.

Alverde marka, utemeljena je 1989. kao prva njemačka trgovačka marka u segmentu prirodne kozmetike. Alverde danas broji više od 350 proizvoda koji ne sadrže sastojke na bazi mineralnih ulja, sintetičke mirise, bojila i konzervanse.

Proizvodi marke alverde nose i oznaku NaTrue što znači da udovoljavaju strogim ekološkim kriterijima i etičkim smjernicama za proizvodnju prirodne kozmetike.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here