Otvoren prvi Konzum Family Centar Sarajevo

90

konzum family sarajevoU Sarajevu je otvoren prvi Konzum Family Centar, na adresi Ložionička 16. Tako su građani Sarajeva dobili mjesto koje će okupljati cijelu porodicu, nudeći izvrsnu ponudu, mnoštvo pogodnosti, različite zabavne i korisne sadržaje, svim posjetiteljima, priopćeno je iz Konzuma.

Ovom prilikom, prisutnima se obratio g. Ahmet Koštreba, direktor Mercatora BH i uručio vrijednu donaciju u iznosu 2.000KM (7763 kuna) Udruženju “EDUS” za unapređenje obrazovanja i potporu djeci sa i bez poteškoća u razvoju.

Svečanom otvorenju prisustvovali su brojni prijatelji i poslovni partneri, predstavnici medija i građani, koji su sa velikim nestrpljenjem željeli vidjeti i doživjeti sve što je Konzum Family Centar pripremio za njih.

Posjetioci su uživali u sniženjima, akcijama i brojnim iznenađenjima, dok su se najmlađi zabavljali u društvu Kodija, koji je za njih pripremio poseban program u sklopu nove Kodijeve igraonice, u kojoj će najmlađi posjetioci Konzum Family Centra Sarajevo provoditi nezaboravne trenutke uz igru, zabavu, učenje i druženje. Najsretnijih 50 kupaca “lutajuća kamera” nagradila je poklon bonom u vrijednosti 50KM.

Iz Konzum Family Centra priopćili su da se veselje nastavlja i cijeli sljedeći tjedan, kada će posjetioce svakoga dana čekati brojna iznenađenja, super pogodnosti te različiti zabavni sadržaji. Tako će kupci već u petak uživati u kupovini u Konzumu, Intersportu i Modiani uz trostruke bodove na Pika Kartici.

U subotu, posjetitelje očekuje Shopping Night velikih ušteda u sitne sate. U Konzumu će kupovati uz 10% na cijelu kupovinu, dok će u ostalim prodavnicama cijene padati i do 60%. U nedjelju će najspretniji okušati sreću u okviru Family turnira u stolnom nogometu i sportskim igrama na Nintendo Wii konzoli. Ponedjeljak će obilježiti velika zabava iznenađenja za najmlađe, dok će u utorak posjetitelji imati priliku kupovati uz dvostruke bodove na Pika Kartici, a u srijedu će uslijediti potraga za sretnim stikerima koji će pronalazačima donijeti vrijedne nagrade.

“Konzum Family Centar Sarajevo nije samo mjesto pogodnosti i dobre kupovine, već mjesto gdje želimo da se svi osjećaju posebno, gdje svi mogu pronaći nešto za sebe, kupovati i družiti se sa dragim ljudima u opuštenoj atmosferi. Novim, svježim i jedinstvenim pristupom, želimo građanima Sarajeva pružiti mjesto sadržajne svakodnevnice, ali i sasvim novog doživljaja kupovine. U narednom periodu, naši posjetioci sasvim sigurno će se radovati svakom dolasku, jer ih čeka pregršt uzbudljivih sadržaja na mjestu gdje su uvijek u centru pažnje” izjavio je g. Ahmet Koštreba.

U Konzum Family Centru Sarajevo kupci zaista mogu pronaći sve što im je svakodnevno potrebno, uz poseban doživljaj kupovine. U sklopu centra nalazi se najveća Konzum super prodavnica u BiH, potom Intersport i Modiana, Tehno Shop, ComTrade Shop, Sportina, Extreme Intimo, Borovo, Formetini, Alpina, Ciciban, Parfimerija Plaza, Knjižara Kultura, Zlatarna Celje, Optika Salihbegović, Babysaurus, Eurofarm apoteka, Iva biljna apoteka, Family cvjećara, Frizerski salon KS, Hudiny Lock, Lutrija BiH i Cafe Malaga. (klix.ba)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here