“SHAPE your future with a heart” s Podravkom koja zapošljava više od 30 pripravnika

72

shape podravkaNastavljajući svoju dosadašnju praksu zapošljavanja, Podravka kroz natječaj “SHAPE your future with a heart” ponovno pruža mogućnost zaposlenja mladim, visokoobrazovanim ljudima.

“SHAPE your future with a heart” Podravkin je program zapošljavanja visokoobrazovanih pripravnika koji kroz višemjesečni pripravnički program stječu svoje prvo radno iskustvo u struci.

Ove godine Podravka zapošljava magistre ekonomije, farmacije, kemije, matematike, psihologije, sociologije, informatike i novinarstva te magistre inženjere prehrambene i kemijske tehnologije, grafičke tehnologije, strojarstva i elektrotehnike.

Više od 30 kandidata koji se u procesu selekcije pokažu najboljima bit će odabrani za novu generaciju Podravkinih pripravnika.

Novi pripravnici bit će uključeni u strukturirani program koji će im omogućiti razvoj kompetencija i vještina koje na fakultetima nisu imali prilike razvijati, dok će uz vođenje mentora produbljivati postojeće i usvajati novo stručno znanje.

Natječaj traje od 25. kolovoza do 6. rujna, a obrazac za prijavu i dodatne informacije o SHAPE programu nalaze se na linku

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here