U Jani na Sziget festivalu uživalo 400 000 posjetitelja

92

JANA_SZIGET3Treću godinu zaredom Jana je bila partner Sziget “Island of freedom”, najvećeg festivala u Europi, koji se održavao od 10. do 17. kolovoza 2015. na Szigetu, otoku usred Budimpešte.

Sziget festival prošle je godine proglašen najboljim velikim festivalom u Europi prema Festival Awards Europe 2014.

Da je riječ o najboljem velikom europskom festivalu, govori i činjenica da je ove godine u sedam dana festival posjetilo više od 400 000 posjetitelja iz čak 70 zemalja svijeta, koji su uživali u odličnim glazbenim nastupima i popratnim zabavnim programima, koji Sziget izdvaja od svih sličnih festivala Europe.

Ovogodišnje izdanje Sziget festivala otvorio je svojim nastupom svojevrsni kralj popa, Robbie Williams, koji je bio odličan uvod u festivalske večeri te privukao više od 80 000 svojih fanova, a ništa manje zanimljivi nisu bili ni ostali izvođači, njih više od sto, koji su svakoga dana atmosferu dovodili do usijanja, stvarajući nezaboravan ambijent.

Naravno, najtraženija roba svih festivala je voda, kako bi se izdržale velike vrućine i ljetne temperature, a tu je u spas ponovo uskočila hrvatska voda Jana!

Jana  je ispunila sva očekivanja što mogu potvrditi i svi posjetitelji Sziget festivala, dokazujući tako da može zadovoljiti visoke kriterije koje ispred nje postavljaju najveći europski i svjetski festivali.

A ljeto još uvijek traje, još je puno festivala i odlične zabave do finalnog spuštanja zavjese na ljetnu sezonu, a do tada treba uživati u dobrim provodima i osvježenje potražiti u Jana vodi.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here