Lidl Hrvatska širi i modernizira prodajnu mrežu

85

Lidl Hrvatska_novi koncept trgovineLidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže, ali i modernizacijom postojećih trgovina.

Lidl u Hrvatskoj trenutno broji 86 trgovina, a do kraja 2015. godine u planu je otvaranje još dvije. Počevši s trgovinama koje će se još ove godine otvoriti u Zaprešiću i Zagrebu, Lidl kreće s novim konceptom gradnje i uređenja svojih trgovina.

To podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta, više prirodnog svjetla, još veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce. Prvi Lidl koji će se renovirati je Osijek Gornji Grad, u što će biti uloženo oko 20 milijuna kuna.

Lidl Hrvatska započeo je s primjenom novog koncepta gradnje i uređenja trgovina, koji će Lidlovim kupcima omogućiti još ugodniju kupovinu. Osim novih trgovina koje se do kraja 2015. godine otvaraju u Zaprešiću i zagrebačkoj Dubravi, Lidl planira modernizaciju i 5 postojećih trgovina do kraja 2016. godine.

Do kraja ove godine, Lidlova prodajna mreža u Hrvatskoj brojit će 88 trgovina. Prva postojeća trgovina koja će se renovirati je Lidl Osijek Gornji Grad, a s radovima se počinje već 21. rujna, dok se trgovina zatvara 13. rujna. Vrijednost investicije izgradnje nove trgovine iznosi cca 20 milijuna kuna, a predviđeno trajanje radova je 6 mjeseci.

Nove Lidlove trgovine kupcima će pružiti osjećaj još ugodnije kupovine – veća prodajna površina, sanitarije prilagođene presvlačenju beba i prostranija parkirna mjesta zasigurno će olakšati kretanje svima, a posebno roditeljima s djecom i osobama s invaliditetom. Više prirodnog svjetla, prozirna stropna kupola i prednja staklena stijenka značajno će promijeniti i izgled trgovine, a kada je riječ o grijanju i rasvjeti, nove Lidlove trgovine postizat će još veću energetsku učinkovitost postavljanjem najmodernije Led rasvjete

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here