Zagrebačka pivovara otvorila vrata svojim susjedima

79

Druzenje sa susjedima u pivnici i restoranu PivanaViše od 70 susjeda prisustvovalo je Danu otvorenih vrata Zagrebačke pivovare u sklopu njihovog društveno odgovornog projekta “Pivovara moj susjed”.

Tim povodom Zagrebačka pivovara otvorila je vrata svojim susjedima koji su iz prve ruke saznali sve o načinu rada i proizvodnim procesima ove kompanije koja djeluje u  gradu više od 120 godina.

“Kako bi bili što bolji susjed te dodatno unaprijedili odnose s vlastitom zajednicom, organizirali smo obilazak proizvodnih pogona naše tvrtke i tako omogućili susjedima da se dodatno upoznaju s radom Zagrebačke pivovare. Izuzetno nas veseli što je tu našu želju prepoznalo više od 70 susjeda što je na kraju rezultiralo ugodnim druženjem u našoj pivnici i restoranu “Pivana”.

To nam je dodatni poticaj da ovakva događanja organiziramo i u buduće jer smatramo da kao dobar susjed, trebamo nastaviti brinuti o dobrobiti i razvoju svoje lokalne zajednice“, izjavila je Tina Puhalo Grladinović, voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare.

Do sada je Zagrebačka pivovara u sklopu projekta “Pivovara moj susjed” učinila mnogo napora kako bi bila što bolji susjed, između ostalog i kroz aktivnosti u samoj pivovari. Spomenuti projekt uključuje zamjenu starih rashladnih tornjeva, ugradnju prigušivača buke na ventilaciju hale punionice, neutralizaciju para iz peračica boca, postavljanje nadstrešnice na utovarnom i istovarnom platou, instalaciju dodatnih prigušivača buke u pogonu punionice boca, ugradnju dvostrukih automatskih rolo vrata, prebacivanje ispuha ventilacije u bačvariji te izgradnju sustava za smanjenje emisije pare u okoliš iz pogona varionice.

S tim ciljem Zagrebačka pivovara izmjestila je operacije dostave u dućane kako se mali kupci ne bi morali opskrbljivati u samoj tvornici praveći gužvu i buku u centru grada. Sustavno ulaganje u razvoj poslovanja i proizvoda potvrđuje i nedavno otvorenje logističkog, distributivnog i komercijalnog centra u Zaprešiću kojim se objedinjuju poslovi logistike i distribucije na jednom mjestu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here