Badel 1862 preuzeo distribuciju Nikka whiskyja

51

nikka whiskey2Danas japanski whiskyji grade svoj ugled, te izazivaju velike promjene u hijerarhiji premium whiskyja diljem svijeta.

Ugled im kontinuirano raste, te ih otkriva sve više i više ljubitelja žestice.

Od  2000. godine Nikka whisky zauzima zauzima ulogu i diljem Europe – autentičan po stilu, predstavlja istinski izričaj japanske kulture, mješavinu modernog i tradicionalnog, jednostavnosti i profinjenosti.

Danas je Nikka najcjenjeniji i najprodavaniji japanski brand whiskyja u Europi s osvojenim prestižnim nagradama na ocjenjivanjima, gdje se plasira ispred škotskih whiskyja.

Badel 1862 stoga je u svoj program najpoznatijih svjetskih brandova jakih alkoholnih pića uvrstio i šest različitih Nikka whiskyja.

Iz asortimana Nikka whiskyja koje je Badel 1862 uvrstio u distribuciju ističe se Nikka From the Barrel- Blended Whisky, Yoichi Single Malt, Miyagikyo Single Malt i blend Nikka Single Malt i Taketsuru Non Age.

Hrvatskoj je iskazana čast i najavljen je dolazak Brand Ambasadorice Nikka whiskyja za Europu gospođe Sayumi Oyama koja će u Zagrebu i Splitu održati Masterclass radionice.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here