Franck Crema: pravi okus turske kave

322

FRANCK_CREMA_250gFranck Crema je prava mljevena, turska kava koja je rezultat globalnih trendova koji definiraju tržište kave.

Posebnost ove nove Franckove kave iz linije Rituali jest što pruža pravi okus, miris i doživljaj turske kave, a priprema joj je jednostavna i brza, što omogućuje lako uživanje u kavi u situacijama kada klasična priprema u džezvi iz bilo kojeg razloga nije moguća.

Franck Cremu karakterizira bogata, kremasta pjena te svilenkasta tekstura koju čine note čokolade i kakaovca prirodno prisutne u probranim zrnima ove kave. Zbog posebnog načina mljevenja, može se pripremiti u jednoj minuti prelijevanjem vrućom vodom ili pak na klasičan način u džezvi.

FRANCK_CREMA_175gFranck Crema je dostupna u pakiranjima od 175 (17,99 kn), 250 (19,99 kn) i 375 grama (29,99 kn), a može se pripremiti kod kuće na klasičan način, u džezvi ili jednostavnije, prelijevanjem vrućom vodom. Crema će uskoro biti dostupna i u pojedinačnim pakiranjima od 9 grama, praktičnim za brzu pripremu i konzumaciju, pa će svi kavoljupci ovu novu, vrhunsku kavu moći uvijek imati pri ruci.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here