Josip Tvrtković – novi izvršni direktor Valicona

127

mr.sc. Josip TvrtkovicNa mjesto izvršnog direktora Valicona za Hrvatsku od početka listopada došao je mr.sc. Josip Tvrtković.

Istraživanjima tržišta bavi se 15 godina radeći u najvećim agencijama u regiji, a iskustvo i znanja stjecao je ne samo u Hrvatskoj, nego i na pozicijama konzultanta za istraživanja tržišta u BiH i Sloveniji. Pored rada u agencijama ima iskustvo i na strani klijenta radeći kao vodeći specijalist za istraživanja tržišta u Zagrebačkoj banci.

Magistrirao je na Sveučilištu u Zagrebu na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta na temi o stilovima odlučivanja potrošača, što mu je uže područje interesa.

“Valicon me je privukao svojom inovativnošću i usmjerenošću na nove trendove. Svijet se ubrzano mijenja, moramo biti spremni pratiti to. Zato ćemo pored standardnih usluga tržišnih istraživanja naglasak u narednom razdoblju staviti na neuromarketing, prediktivnu i big data analitiku, te napredno profiliranje klijenata. Razvojem i primjenom ovih suvremenih metoda cilj nam je pružiti našim klijentima jedan novi pogled na tržište i potrošače, poput praćenja reakcija kupaca u real time i premještanja fokusa s uzoraka prema populaciji. Pomoću tih saznanja uvjereni smo da naši klijenti mogu izgraditi konkurentsku prednost, zadržati postojeće i osvojiti nove kupce i korisnike. Želimo im biti partner na tom uzbudljivom putovanju”, rekao je Tvrtković.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here