Mrkve uberi i plišanca izaberi – velika Looney Tunes zabava samo u Billi

324

billa looneyVesela i zabavna Looney Tunes družina – Zekoslav Mrkva, Patak Dodo, Silvestar, Kiki, Kojot, Tasmanijska neman, Zečica Lola i Marvin Marsijanac čekaju vas samo u Billi od 15. listopada do 23. prosinca 2015.

Sjetite se s Billom najdražih Zekoslavovih i Kikijevih rečenica. “Kaj te muči, Njofra?” svakom će uljepšati dan i izmamiti osmijeh na lice. Možda više volite nervoznog Dodu ili prepredenog Silvestra?

Od 15. listopada u svim Billa supermarketima započinje nova promocija Looney Tunes. Treba samo brati i sakupljati mrkve vjernosti i odabrati besplatnog omiljenog plišanca. Mrkve vjernosti podsjetit će naše najmlađe na omiljenu hranu Zekoslava Mrkve, a svježa mrkva zdrava je, ukusna i bolja od bilo koje druge grickalice. Prava zabava uz likove iz crtića omiljene i malima i velikima.

Plišanci se mogu dobiti besplatno na više načina – pri svakodnevnoj kupovini u Billi za svakih potrošenih 75 kuna dobivate po jednu mrkvu vjernosti, uz ovaj način, mrkve vjernosti možete dobiti i kupovinom proizvoda posebno označenih u Billa katalogu i na svim prodajnim mjestima.

Mrkve se lijepe na kartice koje kupci dobivaju na blagajni, a 40 sakupljenih mrkvi vjernosti mogu se zamijeniti za najdražeg Looney Tunes plišanca. Pravilno popunjene kartice mogu se zamijeniti za besplatnog plišanca do 6.1.2016. godine.

Branje mrkvi vjernosti i vesela promocija traje do 23. prosinca 2015. ili do isteka zaliha samo u Billi, zato požurite u svoju Billu i sakupite što više besplatnih plišanaca.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here