Vrhunska njega za vidljivo glađu kožu – nezamjenjivo Nivea mlijeko za tijelo

76

NIVEA_Body_Visual (1)[1]Nakon dugotrajnog izlaganja suncu tijekom ljeta, vjetroviti jesenski dani kožu izlažu novim štetnim učincima. Zbog toplije odjeće koža ne “diše” što vodi do toga da se remeti njezin metabolizam koji ne proizvodi dovoljno hidratantnih tvari ili pak lipida.

Suha koža zahtijeva posebnu njegu proizvodima koji osiguravaju optimalnu razinu vlažnosti i osnažuju njezin prirodni zaštitni sloj.

Jedinstvena, raskošna tekstura Nivea mlijeka za tijelo sadrži učinkovite hidratantne sastojke i njegujuća ulja koji hrane kožu tijekom 24 sata, pružajući joj pritom vrhunsku njegu i vidljivo glađi izgled.

NIVEA_BodyMilk_250mlSabine Schulz iz Nivea Body centra za istraživanje i razvoj, predstavila je rezultate studije kojima je dokazano da se korištenjem Nivea mlijeka za tijelo u samo 3 dana povećava razina vlažnosti kože, njezina mekoća i prirodni zaštitni sloj. Za još bolje rezultate, važno je voditi brigu i o unutarnjem zdravlju, a na svakodnevnoj je razini dovoljno samo nekoliko minuta kako bi se vratila mentalna energija i organizam doveo u optimalno stanje. Magistra primijenjene psihologije i međunarodno priznata stručnjakinja za borbu protiv stresa, Paula Davis-Laack, osmislila je program kojim se u 5 koraka smanjuje stres i poboljšava opće stanje organizma.

1. KORAK: STOP – kada ste pod stresom, usredotočite se na sebe
Stop (zastanite) – Take a breath (udahnite) – Observe (promatrajte na koji način doživljavate situaciju u kojoj se nalazite i kako reagira vaše tijelo) – Proceed (nastavite)
2. KORAK: Osmislite osnažujuće rituale koristeći frazu „ako…tada“
Uvedite pozitivne navike koje ćete automatski obavljati. Primjerice, ako je danas ponedjeljak, idem na fitness. Ako je 15 sati, popit ću šalicu zelenog čaja.
3. KORAK: Uživajte u pozitivnim emocijama
Iskoristite stanku na poslu i uživajte razmišljajući o šetnji plažom, toploj kupki ili očaravajućem mirisu vašeg omiljenog proizvoda za njegu tijela.
4. KORAK: Mislite na sebe
Provedite neko vrijeme sami i stavite sebe na prvo mjesto popisa stvari koje morate obaviti. Svaki dan odvojite vrijeme kako biste u miru uredili nokte ili odrijemali.
5. KORAK: Osvijestite važnost dodira
Dodir odlično djeluje na ublažavanje stresa uslijed otpuštanja oksitocina, hormona koji potiče relaksaciju, povjerenje i suosjećanje. Zagrlite članove obitelji i prijatelje, dodirnite svoju kožu.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here