16. WinDays konferencija po prvi puta u Poreču

52

WD16_logo_sloganMicrosoft Hrvatska je objavio da će sljedeće izdanje najveće regionalne poslovne i tehnološke konferencije WinDays16 biti održano od 26. do 29. travnja 2016, po prvi puta u Poreču.

Centralno mjesto održavanja 16. WinDaysa bit će Valamar Isabella Island Resort na otoku Sveti Nikola u neposrednoj blizini centra grada Poreča, a brojni poslovni ljudi, IT stručnjaci i predstavnici državnih struktura koji svake godine posjećuju ovo događanje, imat će priliku sudjelovati na mnogim predavanjima  i okruglim stolovima.

Središnja svečanost konferencije održat će se na kopnu, u sportskoj dvorani Hotela Diamant. Konferencija će kao i prethodnih godina zadržati podjelu na poslovni i tehnički dio, pa će se Business konferencija održati prva dva dana, 26. i 27. travnja dok će se Technology konferencija održati od 27. do 29. travnja, i to u novom, osvježenom izdanju.

Glavne teme koje će biti definirane u sljedećim tjednima obuhvatit će izazove s kojima se danas susreću vlade, poslovni ljudi, IT stručnjaci te pružiti rješenja i odgovore na pitanja problema kao što su razvoj ekonomije i konkurentnosti Hrvatske.

“WinDays konferencija je tijekom posljednjih 15 godina održavanja stekla reputaciju konferencije koja najavljuje nove trendove i promjene u poslovanju i tehnologiji. I ove godine ćemo putem sadržaja dotaknuti najveće izazove regije i šire, a aktualnostima smo željeli dodati i osvježenje u vidu nove lokacije. Posljednjih godina bili smo iznimno dobro prihvaćeni u Umagu, no u skladu sa željama posjetitelja Konferencije te u skladu s temama koje iz godine u godinu najavljuju promjene, odlučili smo unijeti dinamiku i u ovaj dio organizacije događanja te organizirati 16. izdanje Konferencije u Poreču”, rekla je Lejla Zukić-Krivdić, direktorica WinDays16 konferencije.

Early bird prijave za konferenciju startaju idući tjedan i trajat će do 22. veljače 2016, do kada je moguće iskoristiti povoljnije cijene kotizacija za WinDays16 konferenciju.

Novosti o WinDays16 konferenciji pratite na internet stranici i na društvenim mrežama.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here