Lego® Certified Store i u Splitu

82

LEGO Certified Store Zagreb otvorenjeNakon uspješno otvorenog Lego® Certified Storea u Zagrebu u rujnu 2014., Lego® se širi i dalje po Hrvatskoj. U novoizgrađenom trgovačkom centru Mall of Split, 12. studenoga svoja će vrata otvoriti nova specijalizirana Lego® trgovina.

Tako će Dalmacija također moći uživati u Lego® proizvodima na više od 140 kvadratnih metara prodajnog prostora. Kupcima će biti dostupan cjelokupni Lego® asortiman kreativnih igračaka za djecu i odrasle, uključujući ekskluzivne linije proizvoda “Lego® Architecture” i “Lego® Technic” za arhitekte, inženjere i sve one koji se tako osjećaju te komplet “Lego® Star Wars™” za ljubitelje legendarnih Zvjezdanih ratova Georgea Lucasa.

Ljubiteljima Lego® kockica dostupni će biti brojni Lego® kompleti, od kojih je većina dostupna samo u Lego® Certified trgovinama. Također će moći, kao i u ostalim Lego® certificiranim trgovinama, s takozvanog “Pick-A-Brick” zida odabrati kockice po vlastitoj želji te ih kupovati u rinfuzi.

Za one koji žele imati jedinstvenu Lego® minifiguricu, moći će je sami složiti putem “Build-A-Mini” pulta, na kojem će moći birati između nekoliko tisuća mogućih sastavnih dijelova i kombinacija.

Otvaranje Lego® Certified Storea u Splitu će pratiti prigodni program, posebna ponuda, pokloni za kupce, kao i nagradne igre putem kojih će posjetitelji moći osvojiti različite proizvode iz Lego® asortimana.

Za svakih potrošenih 100 kuna u Lego® Certified Store u Splitu, kupci će dobiti kupon u vrijednosti od 20 kuna koji će moći potrošiti u Lego® Certified Storeu do kraja godine. Također, prvih 150 kupaca koji potroše više od 1000 kuna, dobit će na poklon ekskluzivni Lego® set koji nije moguće pronaći u redovnoj prodaji.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here