Novi okus najpoznatije hrvatske praline

16

KRAS 2Najpoznatija hrvatska pralina dobila je još jedan okus – Bajaderu Amarus. Bojana Gregorić Vejzović moderirala je predstavljanje nove Bajadere Amarus medijima u predivno uređenom Kraševom Choco Baru u Zagrebu.

Uzvanici su imali jedinstvenu priliku od predstavnica Kraša saznati sve o vrhunskoj pralini koja je prvi put nakon 6 desetljeća postojanja dobila novu inačicu okus! Uz predstavljanje kampanje, degustirana je nova Bajadera Amarus, a posebno za ovu priliku, majstori iz Choco bara pripremili su koktel s kombinacijom nougata u kojem su gosti uživali.

Posebnost nove Bajadere Amarus je u raskošnom tamnom nougatu, obogaćenom komadićima Mediterana – aromatičnom kombinacijom slatkih i gorkih badema i najfinijim lješnjacima.

“Elegantna i profinjena pralina bogatog okusa Bajadera ima preko 60 godina dugu povijest, ispunjenu tradicijom vrhunske izrade i prepoznatljivom kvalitetom najboljih sastojaka. Prema ocjeni hrvatskih potrošača, Kraš je najbolji proizvođač slastica na tržištu, a njegov najpoznatiji brand – Bajadera, već godinama je najjača pralina. Upravo zbog naših kupaca odlučili smo obogatiti asortiman naših najjačih brandova, prvenstveno Bajadere i Dorine novim okusima”, – izjavila je direktorica Službe marketinga, Andreja Hanžek.

KRAS 3Davnih 20-ih godina prošlog stoljeća Kraš je počeo s proizvodnjom raznovrsnih ručno rađenih nougat proizvoda iz kojih se razvila Bajadera koja 1954. postaje zaseban proizvod.

“Danas kada je proizvodni proces u potpunosti automatiziran, mi još uvijek s ponosom možemo tvrditi da je zadržana originalna receptura Bajadere s početka prošlog stoljeća. Na ovakvim temeljima, s posebnom pažnjom i stručnošću, razvijan je i novi okus Bajadere – Amarus koji na poseban način spaja Kraševu tradiciju, kvalitetu i iskustvo”, izjavila je Pamela Bolarić, brand managerica u Krašu.

Osim raskošnog okusa, Bajadera Amarus dolazi u ekskluzivnom, luksuznom pakiranju elegantne kombinacije platinaste i crne boje te u dva izdanja: kutiji s metaliziranom navlakom i metaliziranoj vrećici koja svojim oblikom podsjeća na dijamant.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here