Podravka zaposlila 35 novih pripravnika

55

podravka-pripravnici-shape program-midiProvedbom natječaja SHAPE your future with a heart, novih 35 pripravnika svoju je karijeru 2. studenoga započelo u Podravki.

“Ova godina za nas nije cilj, nego početak, jer smo postali svjesni koliko možemo i zato nam trebaju mladi ljudi poput vas koji imaju ambiciju da doprinesu zajedničkom boljitku. Tu ćete razmijeniti svoja iskustva i nadopuniti znanja kako bi zajednički izgradili Podravkin svijet. Ovdje ste zato da biste kompaniji dali dodanu vrijednost da zajedno osiguramo njezin dugoročan razvoj i rast. Za sve nas je to privilegij i Podravka već sutra neće biti ista, jer ste vi došli danas. Očekujemo od vas puno i neka vaša očekivanja budu još veća, a o vama ovisi hoćete li iskoristiti ovu priliku”, poručio je predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić.

U okviru SHAPE programa do sada je zaposleno ukupno 95 pripravnika s visokom stručnom spremom. Osim toga, Podravka je omogućila program zapošljavanja za čak 37 pripravnika sa srednjoškolskom stručnom spremom.

Dolaskom treće SHAPE generacije novost je “buddy sustav”, odnosno podrška pripravnicima u njihovom razvojnom putu u kompaniji. Buddiesi će biti pripadnici prošlih SHAPE generacija koji su sami izrazili želju da novim pripravnicima budu podrška u snalaženju u kompaniji te da im pomognu usvojiti naše kompanijske vrijednosti i organizacijsku kulturu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here