Pomladite svoju kožu iznutra uz Nivea Cellular Anti-Age liniju

85

NIVEA_Cellular linijaNivea je kreirala Cellular Anti-Age liniju za učinkovitu borbu protiv starenja kože. Inovativna formula stimulira staničnu aktivnost i obnavljanje kože, povećava njezinu čvrstoću čineći ju elastičnom i mekom te vidljivo pomlađuje stanice kože iznutra.

Cellular Anti-Age linija namijenjena je ženama starijima od 40 godina, a sastoji se od dnevne i noćne kreme, kreme za njegu oko očiju te seruma s intenzivnim djelovanjem.

Zahvaljujući kombinaciji učinkovitih aktivnih sastojaka ubrzava se prirodni proces regeneracije kože i smanjuju se bore – ekstrakt magnolije, dokazani sastojak u njezi protiv bora, pojačava otpornost stanica na oksidativni stres, kratkolančana hijaluronska kiselina osigurava hidrataciju tako što povećava sposobnost stanica da vežu vodu, a koži srodan kreatin stanicama osigurava dodatnu energiju.

Nivea Cellular Anti-Age dnevna njega lica
Nivea CellularAntiAge_DayCareHidratizirajuća formula s ekstraktom magnolije, hijaluronskom kiselinom i kreatinom smanjuje bore, učvršćuje kožu i potiče njezino obnavljanje. Zaštitni faktor SPF15 i UVA&UVB sustav filtera štite kožu od starenja uzrokovanog UV zračenjem od sunca, oštećenja stanica i staračkih pjega.

Preporučena maloprodajna cijena (50 ml): 114,90 kn.

Nivea Cellular Anti-Age noćna njega lica
Nivea CellularAntiAge_NightCareNjegujuća formula s ekstraktom magnolije, hijaluronskom kiselinom i kreatinom potiče regeneraciju kože tijekom noći, smanjuje bore i poboljšava čvrstoću kože lica. Bogata tekstura se nježno i brzo upija te pruža trenutačni osjećaj ugode i učinkovitog djelovanja na koži.

Preporučena maloprodajna cijena (50 ml): 114,90 kn.

Nivea Cellular Anti-Age njega kože oko očiju
Nivea CellularAntiAge_EyeCareLagana formula s ekstraktom magnolije, hijaluronskom kiselinom i kreatinom je posebno razvijena za nježnu kožu oko očiju.

Osvježava osjetljivu kožu, izravnava sitne bore i trenutačno osvježava kožu. Intenzivno hidratizira područje oko očiju.

Preporučena maloprodajna cijena (15 ml): 104,90 kn.

Nivea Cellular Anti-Age serum
Nivea CellularAntiAge_SerumIntenzivni koncentrirani serum s ekstraktom magnolije, hijaluronskom kiselinom i kreatinom trenutno zaglađuje kožu i otklanja znakove umora.

Smanjuje sitne bore, ujednačava izgled kože lica te ubrzava prirodni proces regeneracije kože. Kožu čini glatkom i svilenkastom.

Preporučena maloprodajna cijena (40 ml): 114,90 kn.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here