Uključite se u Konzumov natječaj “Volimo blagdane jer volimo jedni druge” i razveselite svoje bližnje

9

Vizual_2Božićno vrijeme je najljepši dio godine u kojem više nego ikad želimo ispuniti želje dragim osobama te im posebnim poklonom pokazati znak pažnje i ljubavi. Upravo zato, podijelite s Konzumom vaše želje u ovo blagdansko vrijeme.

Recite nam koga i kako želite iznenaditi za Božić, a pritom ne trebate štedjeti svoju maštu i kreativnost.

Od 12.11.2015. na Konzumovoj web stranici pronađite “Volimo blagdane jer volimo jedni druge” i poželite nešto za sebi dragu osobu, za nekog tko je bilo čime zaslužio da ovih blagdana doživi jedinstveno iznenađenje. Tko bi se od srca razveselio nekom poklonu kojem se ni ne nada? Što to naši voljeni trebaju, a možda za to nemaju vremena ili mogućnosti?

Prijavite želju putem našeg weba i pratite je li i vaša želja oborila s nogu Konzumove vilenjake koji će ispunjavati one najljepše među prijavljenima.

Za vrijeme trajanja natječaja putem Konzumove web stranice moći ćete pratiti kome smo i kako ispunili želje kroz videa koja ćemo redovito dijeliti s vama.  Isto tako i vi ćete moći uploadati vaša videa i fotografije s primjerima kako ste nekome učinili ove blagdane posebnima.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here