Zelena akcija Zagrebačke pivovare

68

 Zagrebačka pivovara još je jednom pokazala važnost dobrosusjedskih odnosa te u sklopu svog društveno odgovornog projekta “Pivovara moj susjed”, u suradnji s Gradom Požegom i komunalnim poduzećem Komunalac Požega, zasadila sadnice unutar Gradskog vrta uz rijeku Orljavu.

Uz pomoć požeškog Komunalaca i stručnog suradnika dr. Ivana Samardžića koji su izvršili potrebne pripreme terena i osmislili kompletan izbor i razmještaj sadnica, zaposlenici Zagrebačke pivovare iz regije Kontinent su donirali i posadili sadnice egzotičnih vrsta biljaka kao što su sekvoja, ginko, tisa, jela i božikovina. Ovoj zajedničkoj sadnji novih sadnica pridružili su se i zamjenici gradonačelnika Grada Požege Mario Pilon i Darko Puljašić.

“Grad Požega posljednjih godina intenzivno radi na uređenju svojih zelenih površina. Svaka pomoć, koja podupire aktivnosti Grada Požege te daje doprinos uređenju okoliša i podizanju kvalitete života u našem gradu, hvale je vrijedna. Zato srdačno pozdravljamo akciju Grada Požege, Zagrebačke pivovare i Komunalca Požega, koja pokazuje brigu za okoliš i koja će sadnjom novih stabala uljepšati naš grad”, izjavio je direktor Komunalca Požega Anto Bekić.

Pozega, 19.11.2015 - Ozujska pivovara donirala Gradu Pozegi 13 stabala egzoticnog drvecaOvo je još jedna u nizu akcija u sklopu projekta “Pivovara moj susjed” kroz koji  Zagrebačka pivovara kontinuirano razvija partnerstvo s lokalnom zajednicom. “U Zagrebačkoj pivovari svjesni smo koliko je važno održavati dobrosusjedske odnose te kroz društveno odgovorne projekte dati svoj doprinos unaprjeđenju života u zajednici. Bilo nam je zadovoljstvo sudjelovati u sadnji novih sadnica, tim više što smo osim rada i dobrog druženja imali mogućnost provesti radni dan u prekrasnom požeškom Gradskom vrtu”, istaknuli su iz Zagrebačke pivovare.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here