Billa otvorila dva supermarketa u Zagrebu

88

billa spansko_PATP5868Grad Zagreb na adresama Petrovaradinska 7c, Prečko i VI Oranički odvojak 2, u istom je danu dobio dva najnovija Billa supermarketa.

Supermarket u Prečkom prigodno je otvorio Nenad Budimir, Član Uprave Bille, a supermarket u Španskom Martin Norbert Missbrandt, Predsjednik Uprave Bille.

Supermarket u Petrovaradinskoj ulici prodajne je površine od 635 m², s tri blagajne, a slične veličine je i supermarket u VI Oraničkom odvojku – 665 m², s četiri blagajne, uz besplatno parkiralište.

U modernim prodajnim prostorima uređenim po najvišim standardima suvremene trgovine kupci će moći pronaći sve što svako gurmansko srce želi: u supermarketu se nudi široki asortiman voća i povrća, raznovrsni svježi mesni proizvodi, mlijeko i mliječni proizvodi te uvijek svježe pečeni kruh i peciva.

U ponudi odjela svježeg voća i povrća ponosno ističemo znatno povećanu suradnju s hrvatskim proizvođačima te se u ponudi nalazi i do 60% hrvatskih proizvoda koji su posebno označeni, kako u našem katalogu, tako i na policama supermarketa. Uz domaće, tu je i široka ponuda egzotičnog voća i povrća tijekom cijele godine.

Billa-supermarket-preckoOdjel svježeg mesa nudi izbor svih vrsta mesa po standardno visokoj kvaliteti, a uz svježe meso tu je i širok asortiman proizvoda iz vlastite proizvodnje bez aditiva, soje i konzervansa.

Odjel delikatesa tijekom cijelog dana nudi brojne svježe specijalitete od kruha i peciva te svježe pripremljena hladna i topla jela. Billa pekarnica tijekom svakog dana peče preko 60 vrsta svježeg kruha i peciva, uz dodatnu ponudu slastica i kolača.

Prodajna ponuda upotpunjena je proizvodima vlastitih robnih marki po najpovoljnijim cijenama. Clever proizvodi kupcima omogućavaju kupovinu omiljenih proizvoda po najnižoj cijeni, Billa Brand nudi brand kvalitetu po nižoj cijeni, dok nova robna marka Billa Premium predstavlja pravi užitak za sva osjetila te vrhunsku kvalitetu dostupnu svakome.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here