Bipa u jednom danu otvorila vrata tri nove poslovnice

152

BIPA_nove poslovnice (1)Bipa Hrvatska, poznati austrijski lanac drogerija, poduprta konstantnim rastom prodaje proširila je svoju prodajnu mrežu na tri nove poslovnice, u Koprivnici, Pazinu i Šibeniku.

Danas je sa svojih 79 poslovnica i dalje u procesu intenzivne ekspanzije.

Na dan otvaranja posjetitelje su dočekali najbolji popusti dobrodošlice – odabrani proizvodi u 1/2 cijene i 30% popusta na svu dekorativnu kozmetiku.

U Bipinom svijetu ljepote nalazi se preko 8.000 artikala međunarodnih marki, visokokvalitetan make-up, proizvodi za njegu tijela te sredstva za njegu kućanstva, higijenski proizvodi  i proizvodi za svakodnevnu upotrebu.

Pored spomenutih međunarodnih brandova, Bipa je za svoje kupce osmislila vlastite marke proizvoda i Bipo Klub, novi program vrijednosti za trudnice i roditelje s djecom od 0-3 godine kojim se ostvaruju brojne pogodnosti, a koji je ujedno i podrška roditeljima, osobito tijekom prve tri godine djetetova života.

Ako nam u ovom periodu darivanja nedostaje inspiracije za idealan poklon za voljenu osobu, člana obitelji ili prijatelja, Bipa ima rješenje u obliku poklon kartice na kojoj možeš dodati iznos po vlastitoj želji, a iskoristiti se može u svim Bipa poslovnicama u Hrvatskoj.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here