Još ljepši blagdani uz MasterCard® pogodnosti

62

MasterCard-KupnjaBožićni su blagdani najljepši dio godine, pa zašto ne biste u njima uživali još više nego inače. MasterCard svojim korisnicima pruža dodatno uživanje u božićnoj čaroliji i to posebnim popustima i pogodnostima diljem Hrvatske.

Advent u Zagrebu ove godine nudi mnoštvo prilika za zabavu i druženje, pa tako svi posjetitelji Fuliranja u Tomićevoj i Kurelčevoj ulici za svako plaćanje MasterCard karticom ostvaruju 10% popusta, a za beskontaktna plaćanja čak 15%.

U popularnim zagrebačkim mjestima; Supercaffeu, Johannu Francku, Papas Baru i Hollywoodu isplati se plaćati MasterCard karticom i ostvariti 10% popusta, kao i u opatijskom Hemingway Baru te splitskom restoranu Papas.

Potraga za božićnim darovima za obitelj i prijatelje zahtjevan je zadatak, ali je zasigurno brz i ugodan uz MasterCard. Svakog blagdanskog petka, subote i nedjelje MasterCard nagrađuje kupce u trgovačkim centrima diljem Hrvatske; u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Zadru, Šibeniku, Rijeci i Slavonskom Brodu.

Zato plaćajte MasterCard karticom i od MasterCard hostesa preuzmite dar za svaki račun veći od 100 kuna i za svako beskontaktno plaćanje MasterCard i Maestro® karticom.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here