Novi LG Zero spaja luksuzni dizajn s najboljom tehnologijom kamere

64

LG-Zero-1LG Electronics (LG) kreće s globalnim predstavljanjem svog tankog metalnog pametnog telefona, LG Zero, na ključnim tržištima u Aziji, Latinskoj Americi i Europi, uključujući Hrvatsku.

LG Zero nasljeđuje naprednu tehnologiju kamere i ekskluzivne UX značajke od LG-eve G serije, no uvodi potpuno metalno kućište za naprednije i modernije iskustvo.

Nevjerojatna kvaliteta izrade uređaja LG Zero naglašena je čvrstim aluminijskim kućištem koje mu daje vrhunski izgled i osjećaj.  Metalno tijelo najnovijeg pametnog telefona obogaćeno je dizajnom rubova “Arc Glass” za još tanji profil. Kao nadopuna čvrste aluminijske vanjštine tu je 5-inčni In-Cell Touch IPS zaslon koji donosi brže prepoznavanje, bolju vidljivost vani i oštriji prikaz slike.

LG Zero nudi najbolju kameru u klasi adaptiranu s vrhunskog modela G4 te donosi maksimalnu razlučivost, brzinu okidača i oštrinu. Prednja kamera od 8 MP kreira svjetlije i jasnije selfie fotografije, dok stražnja kamera od 13 MP ima opcije samostalnih fotoaparata. Ljubitelji značajki popularne G serije kao što su Gesture Shot, Gesture View i Gesture Interval Shot će biti oduševljeni što su prisutne i kod novog LG Zeroa.

LG Zero 3“U LG-u ne vjerujemo u ograničavanje naše najbolje tehnologije samo na flagship uređaje. LG Zero predstavlja inovaciju, ne samo u dizajnu, nego i u svojoj mogućnost da ponudi vrhunske značajke po konkurentnoj cijeni”, rekao je Juno Cho, potpredsjednik Uprave kompanije LG Electronics Mobile Communications.

LG Zero se trenutno u Hrvatskoj može nabaviti u trgovinama Sancta Domenica za 2.199 kuna, a uskoro se očekuje i u ostalim prodajnim kanalima.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here