Pepsi ostaje u Hrvatskoj, novi partner još uvijek nepoznat

71

Američki proizvođač bezalkoholnih pića PepsiCo potvrdio je da će proizvodnju u Hrvatskoj povjeriti novom partneru, nakon što je Badel 1862 najavio da će do kraja godine izaći iz proizvodnje u kategoriji bezalkoholnih pića, izvijestili su mediji u ponedjeljak.

pepsi-na-ledu-midiAmerička je kompanija za specijalizirani portal just-drinks potvrdila da će prenijeti poslove punjenja na novog partnera, čije će ime biti objavljeno u prikladnom trenutku, navodi se u priopćenju. “Ostajemo na hrvatskom tržištu i uvjeravamo naše klijente i kupce da ćemo nastaviti ovdje distribuirati naš portfelj proizvoda, poštujući najviše standarde i kvalitetu proizvoda”, dodaju iz PepsiCoa.

Badel 1862 je inače u 67,68-postotnom vlasništvu hrvatske vlade a prošlog su tjedna objavili da se povlače s tržišta bezalkoholnih pića kako bi se usredotočili na temeljno poslovanje proizvodnje i distribucije žestokih alkoholnih pića i vina. Tvrtka trenutno proizvodi sve proizvode iz asortimana PepsiCoa u regiji, napominje just-drinks. (tportal.hr/Hina)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here