Žito nagrađuje i zapošljava studente

65

Ekonomski fakultet u Osijeku nastavlja tradiciju surađivanja s uspješnim poduzećima u Republici Hrvatskoj.

pipunic-zito-midiOvaj put radi se o suradnji Ekonomskog fakulteta u Osijeku s poznatom osječkom tvrtkom Žito d.o.o.

Studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku će kroz tri mjeseca imati mogućnost surađivati s tvrtkom Žito kroz rad na četiri problemska zadatka u tematski različitim područjima interesa.

Ovom suradnjom Žito, budući da ulazi u novu djelatnost, želi izgraditi brand i pozicionirati se na hrvatskom i inozemnim tržištima te omogućiti studentima da kroz rješavanje slučajeva pokažu svoje znanje, vještine i kreativnost te se tako predstave pred Žitom kao svojim budućim poslodavcem.

Nakon predaje konačnih rješenja u ožujku 2016. godine proglasit će se najbolji timovi u četiri problemska zadatka te će isti biti nagrađeni bogatim novčanim fondom kao i mogućnošću zapošljavanja u Žitu.

Povodom predstavljanja Žito case study natjecanja, 15.12.2015. godine, predsjednik Uprave tvrtke Žita Marko Pipunić održao je predavanje o razvoju tvrtke te o budućim planovima vezanim za poslovanje tvrtke u Auli Glagoljice Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Pipunić se dotaknuo pitanja vezanih za edukaciju mladih i mogućnostima koje se nude u našem okruženju ukazujući na to da uvijek treba vjerovati u sebe, ulagati u svoje znanje i vještine kao i na to da uvijek treba maštati i nikada ne odustajati bez obzira na ono što okolina kaže.

“Dobro je željeti iznad svojih mogućnosti jer nas želja motivira da idemo naprijed. Što želite? Biti bogati ili biti uspješni?”, upitao je na kraju Pipunić. (liderpress.hr)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here