Clever – kupujte po diskontnim cijenama u ugodnom okruženju

111

Clever proizvodiKupovina Clever proizvoda nije samo pametna kupovina, već i velika ušteda pri nabavci prehrambenih proizvoda i kućnih potrepština. Clever štedi kućni budžet, ali nikada ne štedi na kvaliteti proizvoda.

Odabirom Clever proizvoda za pripremu ukusnih obroka možete pripremiti obrok za 4 osobe za već 25 do 35 kn. Ideje i recepte za fini ručak provjerite u Billa tjednom katalogu ili na Billa web stranici.

Kuhajte s Cleverom i jednostavno osvojite vrijedne nagrade u periodu od 14.1. do 24.2.2016. godine. Svoj originalni recept s Clever proizvodom objavite na Billa Facebook stranici, žiri će svaki tjedan odabrati tri najbolja i najoriginalnija recepta i svaki nagraditi s Billa poklon kuponom u iznosu od 200 kn.

U Clever ponudi u svim Billa supermarketima možete pronaći više od 200 proizvoda visoke kvalitete po cijeni nižoj od 10 kn. Clever nudi sve što vam treba – od svježeg voća i povrća, mliječnih proizvoda, prehrambenih proizvoda, proizvoda za kućanstvo i svih ostalih namirnica za svakodnevnu upotrebu i to uvijek po diskontnim cijenama.

Pod plavo-bijelim logom Clever trenutno se nalazi više od 300 kvalitetnih proizvoda za dnevnu upotrebu, marka se stalno razvija, a broj proizvoda povećava. Billa je prvi trgovački lanac koji je hrvatskim kupcima predstavio koncept vlastite robne marke i povoljne kupnje proizvoda visoke kvalitete.

Proizvođači Clever proizvoda odabiru se po najvišim standardima i uz stalnu kontrolu visoke kvalitete proizvoda, uvijek uz uvjet najpovoljnije cijene i odlične kvalitete. Odabir se obavlja na nivou cijele tvrtke i na lokalnom nivou te Billa u Hrvatskoj već 16 godina razvija odličnu suradnju s domaćim proizvođačima i dobavljačima koji proizvode Clever proizvode i na taj način potiče hrvatsko gospodarstvo.

U ponudi ćete pronaći više od 100 Clever proizvoda hrvatskog podrijetla, a svi takvi proizvodi označeni su hrvatskom zastavom kako bismo vam olakšali odabir domaćih proizvoda. Cijelu ponudu Clever proizvoda provjerite u Billa supermarketima i na www.Billa.hr

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here