Ivan Vrbić novi direktor proizvodnih i logističkih operacija u Zagrebačkoj pivovari

118

Ivan Vrbic Direktor proizvodnih i logistickih operacija Zagrebacke pivovareIvan Vrbić, Direktor proizvodnih operacija Zagrebačke pivovare, unaprijeđen je na poziciju Direktora proizvodnih i logističkih operacija.

Na svojoj novoj funkciji koja je nastala spajanjem proizvodnih operacija i logistike u jedan sektor izravno će odgovarati Mariusu Danu Avramu, potpredsjedniku Supply Chaina Molson Coorsa za Središnju Europu (VP Supply Chain MCCE).

“S velikim zadovoljstvom ali i odgovornošću preuzimam novu funkciju direktora proizvodnih i logističkih operacija Zagrebačke pivovare. Vjerujem da ću dosadašnjim iskustvom i znanjem stečenim u vodećoj domaćoj pivovari te spremnošću na nove izazove doprinijeti daljnjem razvoju poslovanja u procesu planiranja proizvodnje i distribucije vodećih pivskih brendova na domaćem tržištu”, rekao je Vrbić.

Ivan Vrbić se pridružio timu Zagrebačke pivovare 2006. godine na poziciji Procesnog inženjera u odjelu Proizvodnje. Njegove sposobnosti i kvalitete ubrzo su prepoznate te je unaprijeđen na mjesto Specijalista za podršku pivovarama regija Središnje i Istočne Europe.

Nastavno na uspješne rezultate mnogih projekata u kojima je sudjelovao, 2010. godine imenovan je Menadžerom Molson Coorsa za proizvodnju piva za Europu. Tijekom svog rada u Zagrebačkoj pivovari i Odjelu zonske podrške, Ivan je stekao veliko iskustvo radeći s projektnim timovima cijele Europe tijekom lansiranja novih brendova i razvoja novih procesa. Motiviranost, talent i potencijal Ivana Vrbića prepoznati su i 2014. godine kad preuzima poziciju Direktora proizvodnih operacija.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here