Završena velika nagradna igra Konzuma “Svaki tjedan kolačić jedan”

123

Konzum-svaki tjedan kolacic jedan-ftd 777U Super Konzumu Radnička, u petak 15. siječnja, izvučen je dobitnik glavne nagrade od 100.000 kuna na potrošačkoj kartici OTP banke u velikoj nagradnoj igri Konzuma “Svaki tjedan kolačić jedan”.

Sretna dobitnica vrijedne nagrade je Marija Malović Caušević iz Siska, a sreću joj je donijela slastičarka Sanja Sajko, autorica kuharice “Kolačić 2” koja je dostupna u Konzum prodavaonicama.

U nagradnoj igri “Svaki tjedan kolačić jedan”, koja je trajala od 9. studenog 2015. do 3. siječnja 2016.,  sudjelovali su kupci Konzum prodavaonica kupnjom tri artikla iz odabranog asortimana za pripremu kolača.

Uz glavnu nagradu, za vrijeme trajanja nagradne igre podijeljeno je i 8 tjednih nagrada u iznosu od 10.000 kuna na potrošačkoj kartici OTP banke te 8 puta po 10 Kolačić kalupa za tortu promjera 28 cm s poklopcem i 8 puta po 10 kalupa za tortu promjera 26 cm.

Tako je priprema kolača kao nezaobilazan dio blagdana posebno bila sretna za dobitnike u nagradnoj igri “Svaki tjedan kolačić jedan“, koja je jedna u nizu velikih nagradnih igara koje Konzum kontinuirano priređuje za svoje kupce kako bi nagradio njihovu vjernost.

Sve dobitnike nagradne igre možete pronaći na www.konzum.hr.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here