1.Konferencija o Web prodaji: Online šoping sve popularniji

111

online-soping-konferencija-ftd777Mapa znanja u suradnji s Udrugom eCommerce Hrvatska organizira dvodnevnu konferenciju Web prodaja, koja će se održati 10. i 11. ožujka 2016, u Hotelu Sheraton u Zagrebu, od 9 do 16 sati, gdje ćete saznati sve o uspostavi internetske trgovine.

Domaće tvrtke koje su klasičnu prodaju već upotpunile online trgovinom bilježe golemi rast. Prema podacima Eurostata iz prosinca 2015. svaki je treći stanovnik Hrvatske naručivao robu ili usluge online, dok je u Europi to činio svaki drugi.

Statistička kuća Statista predviđa da će se online poslovanje u Hrvatskoj do 2020. godine kontinuirano širiti, te da će Europska unija, sa svojom direktivom Europe 2020, intenzivno raditi na poboljšanju digitalne ekonomije i same online trgovine, te je krajnje vrijeme da se i domaće tvrtke uključe u utrku izrade vlastite web trgovine.

Kada biste u web trgovinu uložili polovicu iznosa od ulaganja u jednu fizičku trgovinu, vrlo brzo biste došli do zaključka da se web trgovina isplati mnogo više od svih fizičkih trgovina. No pokretanje i održavanje vlastite web trgovine zahtjevan je postupak za koji se treba temeljito pripremiti, a znanje o web prodaji presudno je za njezin uspjeh.

Iskoristite konferenciju Web trgovina da biste unaprijedili svoje poslovanje i pružili klijentima i kupcima najbolju uslugu online prodaje. Na konferenciji će predavati vodeći stručnjaci iz svijeta online prodaje: Inchoo, Marker, Akcija, Arbona, Avalon, Crno jaje, Udruga eCommerce Hrvatska, Agrokor, Tisak, Nivas, Shopmania.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na web stranici konferencije.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here