Dr. Oetker otvorio prvu tvornicu u Srbiji

45

Njemačka prehrambena kompanija Dr. Oetker otvorila je tvornicu u mjestu Šimanovci koje se nalazi dvadesetak kilometara zapadno od Beograda.

dr oetker-tvornica-srbija-midiOsim proizvodnog pogona, novi objekt čine i skladišni kapaciteti te uredski prostor u koji je kompanija preselila upravu iz dosadašnje centrale u Beogradu.

Tvornica proizvodnog kapaciteta 6.000 tona godišnje, proizvodit će širok asortiman namijenjen prodaji u Srbiji i zemljama regije.

Izgradnja tvornice započela je u travnju 2014. godine kada je najavljeno da će ukupna investicija iznositi 9,5 milijuna eura.

Dr. Oetker ove godine u Srbiji obilježava 15 godina poslovanja. Iz kompanije poručuju kako je njihova strategija cijelo to vrijeme ostala nepromijenjena – fokusiranost na potrebe potrošača i osiguravanje visoke kvalitete proizvoda.

Portfelj proizvoda u Srbiji je prepoznatljiv po tradicionalnim proizvodima poput praška za pecivo, vanilin šećera, pudinga, princes krafni, ali i novim kategorijama kao što zobene kaše i dekor asortiman.

 

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here